23/10: Schelpdieravond Rotary

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Bij Rotary organiseren we elk jaar een avond waar we gezellig samen komen om schelpdieren te eten. Dit keer werd de avond bij Sigmund gehouden, in zijn boothuis. Daar staat een lange tafel en heb je een prachtig overzicht over de fjord en de bergen aan de andere kant ervan.

De tafel was mooi gedekt door de organisatiecommissie, met over de hele lengte van de tafel aluminumsfolie waarop later de resten van de schelpdieren gelegd konden worden. Er was gevulde krab, de scharen van de krab en garnalen. Brood, avioli en mayonaise horen er ook bij. En natuurlijk iets lekkers in het glas. We waren met 20 personen.

Het werd een hele leuke avond. Tegen 22.30 uur gingen we naar huis.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *