10/6: Afsluiting koorseizoen

2014

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

01

Net als vorig jaar hielden we ook dit jaar een afsluiting van het koorseizoen. Dit keer bij de hut van Jostein. Het bestuur zorgde voor eten; de leden moesten zelf hun drinken meeenemen.

04

Het was goed weer; weliswaar bewolkt en af en toe een druppel regen maar we konden de hele avond buiten zitten op het terras.

Ola kijkt of Jostein controle over de hamburgers heeft

Ola kijkt of Jostein controle over de hamburgers heeft

Jostein was de grill-chef en zorgde dat er steeds voldoende vlees op tafel stond. Ik had twee grote bakken met salade gemaakt die in mum van tijd weggesmuld waren. We hadden verder broodjes en aardappelsalade. Annlaug had een lekkere rabarber-aardbei compost gemaakt als dessert.

Kari, Hans Arne en Anita worden geëerd met medailles

Kari, Hans Arne en Anita worden geëerd met medailles

Na het eten heb ik een dankwoord gehouden voor alle inzet die de leden getoond hebben. Ook werden er medailles uitgedeeld aan Kari en Anita voor 20 jaar zingen in een koor. Hans Arne kreeg ook een medaille maar tevens een diploma omdat hij al 30 jaar in een koor zingt.

14

Ook dirigent Astrid kreeg bloemen en lovende woorden. Zij heeft eerder dit jaar helaas aangegeven te willen stoppen met Ørskogkoret en we zijn nu inmiddels in contact met een nieuwe dirigent: Marit-Ellen. Zij begint na de zomer. En men had ook vor mij een bloemetje gekocht voor alles was ik voor het koor en de leden doe. Erg leuk!

16

Annlaug las nadien een mooi verhaal voor wat zo humoristisch was dat de tranen soms over de wangen rolden. Jostein vertelde vervolgens de historie over zijn hut en de omgeving waar de hut staat. Hij vertelde met inlevingsvermogen en humor.

17

Tot slot is een koor geen koor als er ook niet gezongen werd.

20

En daarna ging vrijwel iedereen zo’n beetje naar huis. Ik bleef met een kleine kern nog even zitten, en was tenslotte rond middernacht thuis.

09

Jostein genoot van een goede sigaar in de schommelstoel. Het was echt een supergezellige avond! En nu houden we een pauze tot halverwege september.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *