4/8: Pannenkoek en kruidenbitter

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Gert heeft heerlijk gekookt op deze vrijdagavond! En we zitten graag buiten, ook als het weer niet al te goed is; onder de veranda en het scheepszeil. Het regende en heeft hij buiten gekookt. Dat was heel gezellig!

Zoals wel vaker werden het pannekoeken met heerlijke vulsels.

Van Paul hebben we kortgeleden zuivere alcohol gekregen. Daar heeft Gert een kruidenbitter van gemaakt. Met de ingrediënten kaneel, kruidnagel, jeneverbes, vanillestokje, oriander, steranijs, laurierblad, tijm, rozemarijn, citroenschil, suiker en water. Dat heeft hij voor de vakantie al gemaakt maar nu heeft hij het drankje gefilterd en is het een heerlijke kruidenbitter geworden.

Uiteraard krijgt Paul er een proefflesje van 😊

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *