26+27/7: Borrelia en Hestvika

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Na de vakantie had ik een nare plek op mijn rechterkuit. Wat ik reeds vermoedde werd bewaarheid: een tekenbeet. De plek werd rond het midden steeds groter en roder. Ik had voor woensdag een afspraak gemaakt bij de huisarts (dat kan sinds januari via internet). Hij was het met mijn diagnose eens en nu zit ik twee weken vast aan antibiotica. Ik heb die dag weer in Stolt Mat gezeten. Ik vond het fijn dat ik weer aan het werk kon 😊

Donderdag was ik heel vroeg wakker en heb ik de wandelschoenen aangedaan en ben ik naar Hestvika gaan gelopen. Het was er zo heerlijk rustig om 07.30 uur. Het laatst ben ik er geweest samen met Jennie op 13/6. Ik heb geteld hoeveel mensen er na ons bezoek nog geweest zijn. Dat waren 765 personen. Dat is gemiddeld rond 18 personen per dag! Veel. Het “gastenboek” is bijna vol en er zal weer een nieuwe gebracht moeten worden.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *