19/5: Tuin en helling

2017

Klik op de foto’s om te vergroten

Ook vandaag was het weer mooi weer.

Een paar mannen hebben nieuwe strepen geplaatst op de parkeerplaats tussen Stolt Mat en de Coop.

Gert was vandaag in Ålesund ivm een politieke vergadering.

Hij kwam op tijd thuis. Bij thuiskomst heeft gras gemaaid en het stijle gedeelte tussen huis en parkeerplaats gestrimt. Dat zag er al veel beter uit want er stond zoveel en hoog onkruid. Dat is mij altijd een doorn in het oog. Mijn wens was al erg lang om dat af te dekken met zwart zeil, dus Gert had meerdere rollen gekocht.

Toen ik terug kwam vanuit de winkel heb ik hem daarmee geholpen. Maar toen we bezig waren en zagen hoe het eruit zag vonden we dat toch geen succes. Dus het zeil ging er weer af en besloten we dat er maar regelmatig gestrimt moet gaan worden.

‘s Avonds hebben we weer gebarbeçued op ons potkacheltje: kip en garnalen met aardappelsalade en gegrilde groenten.

En de tulpen die ik van mijn moeder heb gekregen en een tijdje geleden in een bloempot heb gezet, zijn heel mooi uitgekomen. Prachtig vind ik ze!

Door het werken in de tuin hebben we laat gegeten en zijn vroeg naar bed gegaan.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *