26/3: Joggen, opruimen, spinning

2017

Deze zondag begonnen we met een hardlooptocht. Dat hadden we afgesproken, maar niet waar en hoelang. Ik had me voorgenomen om Liafjellet rond te gaan, de berg waar we 19 maart op zijn geweest. Toen ik dat aan Gert voorstelde moest hij zich daar psychisch even op voorbereiden, maar dat gaat meestal wel snel. Het was goed weer, rond de 10 graden. Het is een tocht van rond de 16 km en we hebben er rond 1 uur en 50 minuten over gedaan. Goed begin van de dag.

Na het ontbijt kregen we het in het zin om de kelderkastjes een beetje op te ruimen. We hebben daaruit heel wat spullen weg kunnen doen of weg kunnen gooien. Opgeruimd staat netjes!

’s Avonds ben ik ook nog naar spinning geweest bij de sportschool, dus beweging genoeg gehad deze dag.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *