26/2: Skiën, eten, film

2017

Er is weer verse sneeuw gevallen en eindelijk nemen we de gelegenheid om deze zondag te gaan skiën. Dat is al heel lang geleden. We staan vroeg op, want we weten zeker dat het druk zal worden in de løypes omdat we niet de enigen zijn die de gedachte hebben om te gaan skiën.

    

We starten bij Braute. De løypes zijn mooi geprepareerd. Mooie uitzichten. En vroeg opstaan loont zich: heerlijk rustig!

    

Het kopje zonder oor, wat ik bij een eerdere wandeltocht op het paaltje heb gezet, staat er nog steeds.

We eindigen bij Fjellstova waar we een kop koffie drinken. Even gezellig bijkletsen met Hilde, waarna we weer de terugtocht aanvaarden. De afdaling gaat hard en we vallen allebei wel een keer.

Onderweg komen we bij de hut waar een mooie tekening op de wand geschilderd is, alsof een paar trollen achter het raam naar buiten kijken.

‚s Avonds gaan we eerst met Stephanie en familie uit eten bij Fjellstova. Gezellig en het smaakt goed! En later op de avond gaan we naar de film/musical „La La Land“. In deze musical maken we kennis met Sebastian. Hij is een pianist met middelmatig succes. Hij ontmoet de beginnende actrice Mia en ze vallen voor elkaar. Als hun carrières vlucht krijgen begint hun relatie onder druk te staan. Wij vonden het een mooie film. En dit was ons weekend weer.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *