22-24/2: Een week met diversen

2017

Ook dinsdag en woensdag werk ik op de dagchirurgie in het ziekenhuis. Het blijft een ontzettend leuke werkplek met fijne collega’s en afwisselend werk. Woensdagavond heb ik een vergadering in Ålesund van Sunnmøre Friluftsrådet. Daar bereiden we grotendeels de jaarvergadering voor die op 22 maart gepland staat.

Donderdag en vrijdag ben ik in de winkel Stolt Mat. Op vrijdag krijg ik weer twee Kraftkar-kazen van Tingvollost. Deze blauwschimmelkaas is vorig jaar uitgeroepen tot ‚s werelds beste kaas. Dat heeft er voor gezorgd dat er een enorme vraag naar is. Maar helaas krijg ik maar twee kazen per keer, en slechts eens in de vier tot vijf weken. Ik moet altijd veel klanten teleurstellen want 24 stukjes verkoop ik in de loop van een paar uur. De volgende kazen krijg ik niet eerder dan 31 maart.

Vrijdagmiddag rij ik naar het vliegveld in Ålesund waar ik Stephanie, haar moeder en zus op haal.

Stephanie is student en studeert aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij studeert sociale psychologie met als hoofdthema „sociale gedrachtsveranderingen“. Zij zal hier haar mastergrad gaan schrijven. Thema is „handelslekkage“. We hebben een appartement geregeld waar ze vijf maanden zal verblijven. Haar moeder en zusje blijven een aantal dagen hier.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *