22/1: Jaarvergadering koor

2016

Klik op de foto’s om te vergroten.

Weer een koorjaar is er voorbij en dat wordt afgesloten met de jaarvergadering. De laatste was op 13 februari 2015. En daar was ik blij mee. Na vier jaar vond ik het echt welletjes geweest en heb ik me niet verkiesbaar gesteld. Vorig jaar twijfelde ik al maar liet me overhalen nog een keer voort te zetten, maar nee, nu moet iemand anders het overnemen.

We hielden de vergadering in de Gamlebanken, het clubgebouw van de Rotary. Er kwamen 22 leden, een goede opkomst. De vergadering verliep goed en er is een nieuwe voorzitter gekozen.  Terje heeft het estafettpinnetje van me overgenomen. Hij bedankte me voor mijn inzet van de afgelopen jaren en ik kreeg een plant overhandigd.

00     01

Het bestuur heeft een aantal nieuwe gezichten gekregen en het is goed dat er gewisseld wordt en er “nieuw bloed” inkomt, met nieuwe frisse ideeën.

02

Zoals elk jaar had iedereen weer wat te eten mee genomen waar na de vergadering goed van gegeten werd.

03     04

Het werd een gezellige avond!

05

Maar ik ging op tijd naar huis, want zaterdag moest ik weer in de winkel staan.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *