9-13/11: Gevarieerde week

2015

Dit keer geen foto’s.

Een week met verschillende activiteiten. Maandag 9/11 en woensdag 11/11 heb ik in het ziekenhuis gewerkt. Het is een erg leuke werkplek en heel graag zou ik daar graag een vaste aanstelling willen hebben, liefst 60%. Ik heb er recentelijk gesolliciteerd maar op dit moment zijn er geen vacatures. Maar Gunn Bente, het afdelingshoofd, weet er van en mocht er een vacature komen dan zal ze me erover informeren.

‘s Avonds had ik een politieke vergadering van de commissie gemeentelijke dienstverleningen. Het is een commissie waar ik de afgelopen vier jaar ook zitting in heb gehad. Ik ben voor de komende vier jaar gekozen tot vice-voorzitter. Na deze vergadering kon ik nog een staartje meekrijgen van de Rotary bijeenkomst waar we Liv Marit hadden uitgenodigd, die de nieuwe ingenieur ruimtelijke ordening is. Zij vertelde over haar achtergrond en haar werkzaamheden bij de gemeente.

Dinsdag 10/10 naar de vaste oefenavond van koor; altijd leuk. We zijn druk bezig met het oefenen voor het kerstconcert.

Woensdag 11/11 gingen we na het werk in het ziekenhuis naar een kleine conferentie waar we als Stolt Mat eigenaren aan deel namen. Erg interessant en ook leuk om „soortgelijken“ te ontmoeten.

Donderdag 12 en vrijdag 13/11 heb ik in de winkel gewerkt. Dat was eigenlijk erg lang geleden (vanwege reis naar NL en de week ervoor vier dagen gewerkt in het ziekenhuis) en daarom leuk om er weer te zijn. Vrijdags gingen we na sluitingstijd naar Jønsbu, waarover later een korte weblog.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *