4-8/5: Van alles en nog wat

2015

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Een week met diverse activiteiten weer.

janet

Maandag 4 mei heb ik een dag in het ziekenhuis gewerkt. Het werd een hele rustige dag, want de drie patiënten die ik zou opnemen konden niet geopereerd worden en konden weer naar huis gaan omdat de operateur zelf ziek was. Je, een dokter is ook een mens. Ik heb daarom mijn overige collega’s geholpen en wat klusjes op de afdeling gedaan. Gelukkig kon ik ook een uur eerder naar huis 🙂 ‘s Avonds had ik een politieke vergadering en de Rotaryavond.

Dinsdag 5 mei begon de dag met mijn wekelijkse ochtendtraining. Hierna even naar Ålesund om wat speciale inkopen te doen voor de winkel. Gert moest naar Oslo ivm een cursus. Die ging al heel vroeg de deur uit en was in de avond weer terug. Ik had mijn vaste kooroefenavond. Altijd leuk!

Woensdag 6 mei kreeg ik op kantoor een gezin op bezoek die wilden praten over hun plannen om naar Noorwegen te emigreren. Een gezin met twee meisjes, 7 en 9 jaar. Hele leuke meisjes die dol zijn op de noorse natuur. Na het gesprek vroeg ik ze of ze de volgende dag zin hadden in een klein bergwandelingetje. Uiteraard ook aan de ouders gevraagd. Alle vier vonden ze het prima. We spraken af dat ze om tien uur op kantoor zouden zijn.

In juni vinden de jaarlijke Ørskogdagen plaats, een dag met allerlei activiteiten in het centrum van Sjøholt. Dat kost het nodige en men heeft inkomsten nodig. Die worden verkregen doordat vrijwilligers loten verkopen. Ieder jaar ga ik daarvoor de huizen langs in een deel van de gemeente. Omdat ik de laatste tijd bijna elke dag wat had moest ik dit echt in gaan plannen. En ik heb heel wat loten kunnen verkopen! Dank aan de gulle gevers.

Bij de start van de wandeling: Eloise en Arianne

Bij de start van de wandeling: Eloise en Arianne

Donderdag kwamen dan de meisjes Arianne en Eloise langs en zijn we Verahornet op geweest. Daar schrijf ik later een aparte weblog over.

In de middag ben ik naar de sportschool geweest om te spinnen (fietsen). Dat was heerlijk! In de avond hadden we een vergadering van de politieke partij. In september zijn er gemeentelijke verkiezingen en we hebben een verkiezingsprogramma opgesteld.

En vrijdag heb ik weer de nodige dingen in de winkel gedaan en op kantoor gewerkt.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *