17-20/3: Een week met van alles

2015

Klik op de foto’s om te vergroten.

Ik moet een inhaalslag doen om de weblogs te schrijven. Daar lig ik achter mee. Deze week waren er een aantal dingen de moeite waard om te schrijven.

Oddfrid

Oddfrid

Dinsdag belde Oddfrid me; zij heeft met me op koor gezeten. Zij was jarig die dag (ik had haar de ochtend al op de sportschool gezien eng efeliciteerd) en vroeg of ik zin had die middag op haar verjaardag te komen. Dat wilde ze met nog een paar dames vieren bij de Elvastien. Dat vond ik erg aardig en gaf daar dan ook gehoor aan. Ik moest nog boodschappen doen en kocht ik voor haar gelijk een aardigheidje.

02

Oddfrid had van allerlei dingen meegenomen zoals taarten, broodjes met kaas en snoepjes. We waren uiteindelijk met zeven dames totaal en het werd een gezellig uurtje in de “løa” (kleine schuur) bij de Elvastien (letterlijk vertaald: pad langs de rivier).

Dirigent Siri

Dirigent Siri

Dinsdag hadden we ook kooroefenen, de laatste keer voor het concert van zaterdag. Helaas kon Jon ons niet dirigeren en kregen we Siri als vervanger. Erg leuk mens en het ging allemaal goed.

Gert heeft het naar de zin als bedrijfsleider bij de plaatselijke zalmrokerij. Hij heeft in een paar maanden tijd veel veranderd en de verkoop gaat erg goed, mede door de Facebooksite. Die was er al wel, maar werrd weinig gebruikt. In slechts korte tijd heeft de site meer dan 500 likers gekregen! ook in de winkel bij de fabriek is er veel verkeer van mensen die de zalm kopen. Specialitiet is de zalm die ingesmeerd wordt met speciale afrikaanse honing en dan gerookt wordt. Heerlijk!

04

Ook werkt Gert heel af en toe eens in de productie. Het werk moet er hygiënisch aan toe gaan en de werknemers zijn dan ook van top tot teen goed ingepakt.

05

Vrijdagavond hadden we oefenen met koor in het dorpshuis voor een concert op de zaterdagmiddag. Met mijn voet gaat het echt de goede kant op en ik ben in principe weer vol aan het trainen en ook hardlopen heb ik al weer verschillende keren gedaan; iets wat goed gaat. En zo vliegt een week weer voorbij.

Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *